divendres, 4 de maig del 2012

Proposta representants del PAS als òrgans de govern

El dia 03 de maig de 2012 ens hem reunit els representants claustrals del PAS per consensuar la representació als diferents òrgans derivats del Claustre. El resultat ha estat el següent:
  • Consell de Govern: Marta Viltró, Oriol Pellicer, Sònia Senent i Íngrid Aznar. Les dues darreres s'alternaran la tercera plaça al CdG, 2 anys cadascuna començant per la Sònia(*).Suplents: Fina Roldan, Montse Linde, Natàlia Adell i Toni Pineda.
  • Mesa del Claustre: Gemma Santed i Toni Pineda. Suplents: Núria Cárcamo i Sílvia Terradas.
  • Comissió Electoral: Montse Linde. Suplent: Pep Fortià.
  • Consell Social: Si seguim amb els acords PAS-F/PAS-L tocaria a la Sònia i d'aquí 2 anys a l'Íngrid.


La primera decisió que hem pres ha estat renunciar a les retribucions per les assistències a les reunions del Consell Social. Ara caldria que entre tots decidíssim quina finalitat volem reclamar per a la partida que s'estalviaran: FAS del PAS, beques del Consell Social, cooperació, etc (poso com a exemple el que ha sortit a la reunió). 

Esperem que serveixi com a exemple.

No cal dir que intentarem ser el màxim de transparents i fer arribar la informació dels claustres, CdG i comissions delegades a tothom que ho vulgui.





(*)La tercera plaça al CdG és per designació de la Rectora, però esperem que seguirà admetent les nostres recomanacions de representació com fins ara.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada